Nadišla je sve strahove i našla spas u plesu

Ples je njezin lijek. Puno je trenirala i sve je uvijek činila na svoj način. Ples joj je i hobi i ljubav i posao. To je njezina sudbina. U privatnom životu je mirna, sramežljiva i zatvorena, a na pozornici je čista suprotnost. Pozornica ju preobrazi u samouvjerenu osobu te se uvijek događa magija kada ona nastupa.

Spojila je elemente orijentalnog stila, trbušnog plesa i posebne trbušne pokrete te u ritmu glazbe pomjerala trbušne mišiće. Pokreti su publiku i žiri ostavili bez teksta. Nikad prije nismo vidjeli ovakve pokrete trbuhom.

 


Sasvim jednog uobičajenog dana za Natashu se sve promijenilo. Bila je na TV snimanju i bila je jako sretna, a onda se sve što je godinama gradila u jednom trenu srušilo. Počeo je rat u Ukrajini. Natasha je jedva uspjela s roditeljima pobjeći iz Mariupolja. Uzela je samo psa, mačku i svoje kostime.

Njezin dom je uništen i nema se gdje vratiti. Brat joj je u Mariupolju i povremeno se uspiju čuti. Njezino srce je slomljeno, ali ne smije odustati od života jer je Božje čudo što je uspjela sačuvati svoj život, a mnogi nisu bili te sreće. Iako sebe ne smatra hrabrom, snagu da se nosi s traumom pronalazi u plesu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju