Priliku u drugoj emisiji uživo pokušat će zgrabiti plesači, pjevači, imitator, žongler, mađioničar i virtuozi na biciklima

Nakon što smo dobili prvih dvoje finalista – Malce te Lanu Kovačić i kujicu Vicky, sljedeće nedjelje nastavlja se potraga za novim finalistima. I druga emisija uživo donosi atraktivne, uzbudljive i zabavne nastupe.


Prošlu emisiju svojim vokalnim sposobnostima žiri je osvojila šesnaestogodišnja Beta Sudar, a ovoga puta za njihovu naklonost borit će se Dora Duplančić, aromaterapeutkinja, anđeloterapeutkinja, kristalotereapeutkinja, bioenergetičarka iz Splita, koja se još u slobodno vrijeme bavi slikarstvom, pjevanjem i izradom unikatnog nakita. Na audicijskoj emisiji Dora se predstavila dijelom iz Fantoma Opere, a što će pripremiti ovaj put, ostaje nam za vidjeti.


Duo iz Osijeka, Nera Mamić i Tomislav Jambrešić oduševili su žiri svojim nastupom na audiciji, a posebno je očarana bila Martina koja je Neru upitala gdje je bila do sada.
Što se plesnih ritmova tiče, gledatelji Nove TV uživat će u osebujnim i raznolikim plesnim stilovima. Vidjet ćemo tako Transform Crew Seniore koje je Mislav zlatnim gumbom lansirao u polufinale, dvanaestogodišnju Stelauru Vlahović koja pleše i repa od malih nogu, Plesni studio Step'n Jazz Dubrovnik koji radi s djecom već 16 godina, a mogu se pohvaliti s više titula državnih prvaka i svjetskih odličja. U audicijskoj emisiji sve oči su bile uprte u prekrasnu Polinu Mytko, rusku trbušnu plesačicu, koja je svojim bokovima pomutila razum, kako žiriju, tako i širokoj masi, a kakve nove tehnike je pripremila za emisiju uživo, otkrit ćemo u nedjelju.


Poznati mađioničar Milorad Mišković iz Šibenika nastupa sa svojom asistenticom kao Casper Magic, a nakon što je zadobio žiri svojim trikom rezanja kutije, ovoga puta od Casper Magica očekuje se pravi show. Student PMF-a, Domagoj Oreški iz Nedelišća pokraj Čakovca nastupit će kao žongler, a Leon Vignjević i Frane Granić sa svojim BMX biciklima potražit će u Supertalentu svoju novu priliku za finale. Svakako će biti zanimljivo vidjeti što će pripremiti i Danko Ažić, strastveni majstor parodija i imitator poznatih osoba.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju