Ekipa „Poziva“ nastavlja se dubinski baviti pričama građana

Od nedjelje, 1. listopada, Dnevnik Nove TV ponovno donosi tjednu rubriku „Poziv“ kojom dodatno daje glas gledateljima i omogućava da se njihovi problemi čuju na nacionalnoj razini. Pod uredničkim vodstvom dugogodišnjeg reportera Nove TV, Domagoja Mikića, u svojoj premijernoj sezoni „Poziv“ je postigao opipljive rezultate, a s istom misijom i jednako predano nastavlja i u svom drugom izdanju.

„'Poziv' je u svojoj prvoj sezoni odgovorio na gotovo 40 apela građana. Izvještavali smo o problemima ljudi iz različitih krajeva Hrvatske, ugostili smo predstavnike nadležnih institucija i postavljali im direktna pitanja koja su dotad vješto izbjegavali, a sve to rezultiralo je i konkretnim pomacima nabolje. Pred nama je još jedna zanimljiva sezona ove rubrike koja je svojevrsni glas gledatelja i saveznik u rješavanju njihovih problema“, najavio je Mikić.

Od ove nedjelje, ekipa „Poziva“ nastavlja se dubinski baviti pričama građana u nastojanju da različiti komunalni, infrastrukturni i drugi problemi dopru do nadležnih i da se u konačnici – riješe, a donosit će i stvarne pozive interventnim i hitnim službama. Poziv, sa svojim problemom ili pričom, gledatelji mogu već sada uputiti na broj telefona 095 2911 911, putem web stranice novatv.hr/poziv ili društvenih mreža Nove TV gdje mogu i poslati svoj ''Video poziv'' u trajanju od 60 sekundi. Svaka priča objavljena u „Pozivu“ Dnevniku Nove TV bit će honorirana.

„Poziv“ će se prikazivati nedjeljom u Dnevniku Nove TV koji počinje u 19 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju