Pozornica Supertalenta bila mu je poseban izazov.

Već je prvim stihovima privukao sve poglede na sebe, a žiri nije mogao vjerovati što to čuje i vidi. Ne poznaje hrvatski jezik, nema hrvatske korijene, a stao je na pozornicu i zapjevao neke od najpoznatijih hrvatskih pjesama. Među njima su se našle i Majine pjesme 'Lopove' i 'Svatovska' pa se atmosfera u studiju vrlo brzo zapalila.

Nakon nastupa Justus Reid otkrio je kako je došao na ideju baviti se ovakvom vrstom pjevanja te kakav mu je osjećaj po prvi put biti u Hrvatskoj. Stresno mu je bilo pripremati se za pozornicu Supertalenta jer je sve pjesme morao naučiti napamet. Inače se služi teleprompterom pa je ovaj nastup bio dodati izazov i prilika za pokazati talent. Koliko je teško izgovarati nepoznate riječi i kako izgleda proces učenja otkrio je za novatv.hr.

Rapid City u američkoj Južnoj Dakoti Justusov je dom. No, ondje nitko ne zna za njega, niti ga prepoznaju na ulici. On živi sasvim običnim životom i radi u nacionalnoj gardi. No, kad radni dan završi, Justus se posvećuje svom TikTok profilu na kojem ga prate tisuće obožavatelja s cijelog Balkana.

Iako Justus nema nikakvih balkanskih korijena, strastveno pjeva hrvatske pjesme i svojim izvedbama oduševljava čitavu regiju. Prijatelji u Americi ne vjeruju mu da je on na balkanskom prostoru velika zvijezda, no prošle godine bio je u susjednoj Sloveniji gdje su ga fanovi čekali na svakom koraku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju