Na binu sve popularnijeg showa, a o tome svjedoči i posljednja epizoda showa koja je bila ujedno i najgledanija epizoda sezone, stat će novih osam nevjerojatnih transformacija. Uz nedjeljnu epizodu u kojoj je pobijedio Filip Dizdar bilo je više od 778 tisuća gledatelja, a osma epizoda hit showa ostvarila je 41,2 posto udjela u gledanosti*.

Prošlotjedni pobjednik Filip Dizdar je odlučio ovaj tjedan malo odmoriti te svoj zadatak prepustiti jokeru. Tko će stati na binu showa i izvesti pjesmu ''Move in the right direction'' od Gossip tek ćemo vidjeti.


Lana Jurčević 'dovest će' pak Justina Biebera u show, jer upravo je gljiva dodijelila ovaj zadatak za ovu natjecateljicu. Lana će izvesti njegov hit ''Sorry''. ''On mi je precool. Vokalno je meni dosta sličan, no sad treba postići da to ipak ne sliči na mene'', izjavila je Lana tijekom priprema za ovu točku. ''Zamišljat ću da sam Justin i da kažem Seleni SORRY'', dodala je.


Nakon Mattea zadatak transformacije u Zdravka Čolića dobila je i Hana Hegedušić, a ona će ove nedjelje izvesti njegovu pjesmu ''Glavo luda''. Hana će za ovu prigodu između ostalog dobiti i dlakavo poprsje.''Kad sam bila mala znala sam sve njegove pjesme'' – izjavila je Hana koja se sa zadovoljstvom prisjetila svog djetinjstva i prionula pripremama za ovu točku, veliki Čolićev hit iz 1977.godine.


Anu Maras Harmander vidjet ćemo kao Bjork, a to je prvi put da je netko za zadatak u ovom showu dobio ovu islandsku pjevačicu. Žanamari Perčić postaje Krunoslav Kićo Slabinac, a Damir Kedžo otpjevat će od grupe The Weekend ''I cant' feel my face''. ''Opet ću biti dugo u šminki, bit ću druge boje'", izjavio je Kedžo. Matteo Cetinski opet ima priliku izgledati i osjećati se kao žena jer mu je gljiva dodijelila transformaciju u Kylie Minogue, a Fil Tilen naporno vježba da utjelovi jednog jedinog Franka Sinatru.

 

 

*Izvor: AGB NIelsen
Razdoblje: 13.11.2016.; Ciljna skupina: 4+
 

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju