U proteklih trinaest godina pogledali smo više od 3300 emisija i čak 26 tisuća priloga.

Najdugovječnija i najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj, IN magazin obilježava danas čak 13. rođendan

''Trinaest godina je prošlo u trenu pa mi taj podatak gotovo nevjerojatno zvuči. Jako smo ponosni što punih 13 godina svakoga dana tijekom tjedna ulazimo u domove naših gledatelja i da nas oni svo to vrijeme jednako vole. Tijekom svih tih godina koliko se emitiramo, gledatelji i mi rasli smo i sazrijevali zajedno, osluškivali jedni druge i međusobno se poštovali. Ponosna sam na naš tim novinara, snimatelja, montažera, naše voditeljice i sve članove produkcije, koji s jednakim žarom i entuzijazmom kao prvog dana rade na našoj emisiji. Zahvalna sam i svima onima koji su tijekom svih ovih godina s nama podijelili svoje životne priče, bilo radosti bilo tuge. Posebno zahtjevno je raditi u vrijeme pandemije za koju kao i svi priželjkujemo da što prije završi, pa da se ponovo zajedno družimo i vratimo se u normalu koja nam svima nedostaje. Želim nam svima još barem tri puta ovoliko godina zajedničkog druženja uz IN magazin'', izjavila je glavna urednica Ivana Mandić. Dnevna urednica emisije Svjetlana Matić dodaje: ''Ekipa IN magazina je već odlično uhodan tim i mislim da se to može prepoznati u našem radu što gledatelji iz godinu u godinu nagrađuju. Na tome im zahvaljujemo, i to nas čini iznimno sretnim i motiviranim da nastavimo dalje. Sretno i ponosno obilježavamo još jednu obljetnicu, te najavljujemo još bogatiji sadržaj u godinama koje dolaze''.

Čak svaki treći gledatelj ispred TV ekrana upravo je uz IN magazin, koji je i u protekloj godini bio najgledaniji lifestyle magazin. U prosjeku više od 320 tisuća gledatelja je uz ovu emisiju, te ostvaruje 31,4 posto udjela u gledanosti. Od prvog konkurenta IN magazin je gledaniji za čak 158 posto, a u 13 godina emitiranja gledanost je porasla za 53 posto, dok se udio u gledanosti povećao za čak 81 posto. I na početku 2022. godine IN magazin nastavlja s pozitivnim trendom te je u prva dva tjedna emitiranja emisiju u prosjeku gledalo više od 417 tisuća gledatelja, te je ostvarila 31,3 posto udjela u gledanosti. S ovim izvrsnim rezultatima IN magazin i u ovoj godini zauzima status najgledanijeg lifestlye magazina.

Voditeljice emisije Mia Kovačić, koja i sama slavi već 15 godina rada na Novoj TV, te Renata Končić Minea nezaobilazna su lica IN magazina koja nas svakodnevno, od ponedjeljka do petka, vode kroz najzabavnije lifestyle minute. Današnje izdanje IN magazina, odnosno novinar Davor Garić nam donosi i jedan veseli ''rođendanski prilog'', a osim njega i ostali vrijedni novinari poput Julijane Bačić Barać, Dijane Kardum, Aleksandre Keresman Drpić, Bojana Kosijera, Maje Perice, Anje Benete, Ivane Nanut, Jelene Prpoš Simić, Lane Samaržije, Ane Vele i Hrvoja Krole, pobrinut će se za sve ostale zabavne showbiz teme i intervjue koje ne smijete propustiti.

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen, Ciljna skupina 4+; Period: 1.1.2021.- 16.1.2022
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju