Svaki drugi gledatelj sinoć gledao prilog Mate Barišića u emisiji Provjereno.

Cijela Hrvatska ne prestaje brujati o sinoćnjem prilogu Mate Barišića koji je šokirao javnost, o liječniku Goranu Jusupu i navodnoj medicinskoj sestri Veroniki Pecollaj iz Obrovca. Prilog je pratilo 663.653 gledatelja, a ostvario je udio u gledanosti od 50,9 posto, što znači da ga je sinoć gledao svaki drugi gledatelj pred malim ekranima.

Prilog o slučaju iz Obrovca ujedno je i najgledaniji istraživački prilog na televizijskim ekranima u posljednje dvije godine. Sinoćnja emisija bila je tako najgledanija u ovoj godini, pratilo ju je gotovo pola milijuna gledatelja, a epizoda je ostvarila udio u gledanosti od 43,5 posto.

Reporter emisije Provjereno Mato Barišić prošloga je tjedna bio u Obrovcu i provjerio je li uistinu riječ o vulgarnim i neurednim osobama, kako pričaju bivši pacijenti, a naišao je na nesvakidašnje prizore koje su sinoć u programu mogli vidjeti gledatelji Nove TV. Nevjerojatan slučaj iz zadarskog zaleđa pokrenuo je lavinu komentara i medijskih članaka nakon što su vidjeli najavu na ekranu Nove TV, a u međuvremenu se oglasio Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, koji je donio odluku o raskidu ugovora sa spomenutim liječnikom.

Emisija 'Provjereno' svakog četvrtka u 22:30 donosi priče koje moraju biti ispričane, a propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr.

Izvor:
AGB Nielsen
Razdoblje: 25. travnja 2019.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju