IN magazin - 10 godina s vama!

Iza njih je 3000 emisija i čak 24 000 emitiranih priloga u proteklih 10 godina koliko se emitira najdugovječnija i najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj, IN magazin.

Prije deset godina, točnije 26. siječnja iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić.„Ponosni smo što nas gledatelji nagrađuju vjernošću. Kao i svih ovih godina nastojat ćemo osluškivati njihove želje. Gledatelji su nam najveća motivacija i za korak u novo desetljeće. I nakon toliko vremena emisije pripremamo s jednakim žarom i entuzijazmom. Ideja nam ne nedostaje i dalje ćemo se truditi biti aktualni, zanimljivi, zabavni ali i poučni. Vjerujem da ćemo i dalje sami stvarati trendove i sadržaj koji će publika rado gledati“. – izjavila je urednica emisija Ivana Mandić.

Kvalitetan sadržaj, raznolike teme i zanimljive intervjue koje svakodnevno donosi ova zabavna emisija sa svojom lojalnošću nagrađuju i gledatelji iz godine u godinu, pa je tako IN magazin i u protekloj godini uvršten među TOP 10 najgledanijih zabavnih emisija na svim televizijama. Uz nju se u 2018. godini, kada je ujedno emisija ostvarila i svoje rekordne rezultate gledanosti, svakodnevno u prosjeku zabavilo čak više od 346 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila 33,2 posto udjela u gledanosti. IN magazin je tako osvojio rekord, a emisiju je protekle godine u prosjeku pratilo čak 58 posto više ljudi nego davne 2009. kada je emisija krenula s emitiranjem. Čak osam godina zaredom, od 2011. godine, IN magazin ponosno nosi titulu najgledanije lifestyle i showbiz emisije.IN magazin je tijekom godina realizirao niz popularnih rubrika koje su gledatelji rado pratili, a i dalje ih prate, poput ''Zvjezdanih iznenađenja'', putopisa, Jadrankinih kućnih čarolija, ''Jedan dan s poznatom osobom'', ''Makeover'' uz naravno svakodnevne lifestyle i showbiz reportaže. Tu je i rubrika ''Kuhanje je IN'' koju predvode Sanja Doležal i poznati chef Ante Udovičić, a od ove godine emisija se obogatila i novim rubrikama: ''Mamine drame'' koju vodi Paola Valić Bekić, te ''Amerikanka hrvatskog srca'', serijal priloga Ashley Coulburne.

Uredništvo emisije i u 2019. donosi nov, svjež i atraktivan sadržaj, a povodom 10. obljetnice snimljen je i prigodni promo i nova uvodna špica koju gledatelji mogu vidjeti od 21.siječnja. Također, gledatelji će se kroz posebnu emisiju koja će se prikazati 1.veljače moći prisjetiti najboljih trenutaka kroz proteklih 10 godina, a u prilogu Davora Garića ''Jedan dan u redakciji ''IN magazina'' zaviriti i iza kamera omiljene emisije i tako steći dojam o produkciji i svakodnevici tima koji svakodnevno od ponedjeljka do petka servira zabavne minute od 17.30 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju