Još su nam preostale dvije polufinalne emisije do velikog Supertalent finala. U nedjelju dobivamo još dvoje novih finalista!

Nakon što su na audiciji izveli nastup za pamćenje i žiri ostavili u šoku plesni, ali i ljubavni par Emil i Matea vraćaju se na pozornicu Supertalenta. Svojim će novim nastupom pokušati osigurati prolaz u finale. 

Ovaj par zajedno pleše oko pet godina, a nastupili su kombinacijom plesa, podrški i akrobacija. Svojim su nastupom uspjeli prenijeti neviđenu energiju. Publika je bila u transu, a čak su se svi članovi žirija podigli na noge kako bi im odali priznanje za sjajnu izvedbu. 

Najviše ih je zanimao komentar Davora Bilmana koji je i plesni trener. ''Prije mog komentara, volio bih reći kako ja nisam poznat kao neki dizatelj, a vama sam se ustao i pljeskao tako da vam i to nešto govori. Rekao bih da je ovo bila najplesnija akrobacija koju sam ja vidio. Nemam što za prigovoriti.'' poručio im je Davor. 

Ovi su natjecatelji osvojili sva četiri ''DA'', a Maja Šuput rekla im je: ''Ovo je meni najbolja točka od svih točaka. Klanjam vam se, aposlutno fantastično!''

Plesom će se u nedjelju predstaviti i Ritam zona, plesni studio koji broji 18 članova, a njihov plesni staž je čak 10 godina.

''Nadamo se najboljem. Da ćemo proći dalje, a ako ne bude tako svejedno smo sretne što smo se prijavile i što smo prošle kroz ovo novo iskustvo'', rekli su nam iz ove plesne skupine.

Emil i Matea, Ritam zona, jaka Elizabeta Rudman, naši pjevači ili netko sasvim treći? Tko će svojim nastupom toliko oduševiti publiku i žiri da prođe u Supertalent polufinale ostaje nam za vidjeti. Do nedjelje u 20 sati na Novoj TV pratite naše objave i saznajte sve o polufinalistima!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju