Igramo se do ponedjeljka do 12 sati!

Danas se obilježava Svjetski dan televizije 📺 Povodom toga pripremili smo darivanje kako bi vam ovi hladni dani bili ljepši i topliji. Sve što trebate napraviti je napisati nam koja vam je omiljena serija ili show na Novoj TV i zašto? Igramo se do ponedjeljka do 12 sati, nakon čega proglašavamo pobjednika. Sretno! 🥳


Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Svjetski dan televizije”

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook i Instagram stranice Nove TV, organizira nagradni natječaj pod nazivom „Svjetski dan televizije“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje Facebook i Instagram strance Nove TV. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije Svjetskog dana televizije, Nove TV i promocije Facebook i Instagram stranice Nove TV.

Članak 2.

Nagradni natječaj počinje 21. 11. 2021. i traje do 22. 11. 2021.
Jedan odgovor na Facebooku i jedan na Instagramu na postavljeno pitanje: “Koja vam je omiljena serija ili show na Novoj TV i zašto?“, nagrađujemo na Facebook i Instagram stranici Nove TV u periodu od 21. 11. 2021. do 22. 11. 2021.


Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook i Instagram stranice Nove TV.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook i Instagram stranici Nove TV objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 21. 11. 2021. do 22. 11. 2021. na Facebook i Instagram stranici Nove TV odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do ponedjeljka nakon postavljene objave i to do 12 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 12 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave Nove TV kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se jedan (1) na Facebooku i jedan (1) na Instagramu.

Članak 5.

Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook i Instagram stranici Nove TV u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook i Instagram stranici Nove TV.

Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 6.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici Nove TV.

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31.12.2021. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Svjetski dan televizije“ objavljenim na Facebook stranici Nove TV prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.

Na Facebook i Instagram stranici Nove TV tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.

Pobjednici Nagradnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to dekom, slušalicama i Supertalent ruksakom.

Članak 12.

Tijek Nagradnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 13.

Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.

Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Nove TV. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Nove TV i/ili putem inboxa Facebook stranice Nove TV.

NOVA TV d.d.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju