Na turskoj uspješnici 'Tuđi život' radilo je 130 ljudi, okupila je više od 300 statista, 30 stalnih glumaca, a snimala je na 27 lokacija.

Gledatelji Nove TV od 4. siječnja imaju priliku pratiti novu tursku uspješnicu 'Tuđi život', seriju o nevjerojatnoj priči o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi. Nakon što dvije, sasvim različite obitelji otkriju da su njihove kćeri pogreškom zamijenjene u rodilištu, njihov život više nikada neć biti isti.
Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekkayaom kojega hrvatska publika pamti iz hit serije 'Dila' i nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay koju smo pratili u seriji 'Ljubav i kazna'.


Serija 'Tuđi život' adaptacija je južnokorejske dramske serije 'Autumn in My Heart' ('Jesen u mojem srcu') iz 2000. godine, koja pripada novome valu korejskih dramskih serija. Priča je adaptirana i prilagođena ne samo turskoj, već i međunarodnoj publici, što potvrđuje činjenica da je 'Tuđi život' bila jedna od najgledanijih serija na turskoj televiziji u prošloj televizijskoj sezoni, a privukla je pažnju gledatelja izvan Turske kojima se odnedavno pridružila i hrvatska publika.


 

Glavna odlika serije je, osim intrigantne priče i odličnih glumaca, visoka razina produkcije u koju je uključena vrhunska ekipa. U produkciji serije radilo je čak 130 osoba. Tijekom sezone pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama i 10 do 20 sporednih glumaca, a tome se može pribrojiti i brojka od 300 statista i čak 27 različitih lokacija u svakoj epizodi. Uz tri glavne lokacije koje uključuju Gulsereninu kuću i Džihanovu luksuznu otomansku vilu na azijskoj strani Bospora, koristilo se još 14 dodatno izrađenih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, trgovinama, bolnicama, pa čak i u pravome zatvoru.


Tijekom sezone, gledatelji mogu očekivati brojne zaplete, intrige i nove likove, a što će se događati u životima Gulseren i Džihana te njihovih kćeri Hazal i Džansu, gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka na programu Nove TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju