Juraj Roksandić sve je jako iznenadio. Najprije se predstavio plesnom izvedbom, a što je onda uslijedio…

Naši natjecatelji odlučili su osmisliti novu kategoriju u petoj sezoni Supertalenta. Ona se zove kako natjerati žiri da tren prije no što ti daju crveni gumb oduševiš senzacionalnim talentom.

Nešto slično napravio je i Juraj Roksandić. Najprije se predstavio hip hop točkom koja je bila jako dobra, međutim, na veliko zaprepaštenje žirija i cijelog studija odlučio je izvaditi bejzbolsku palicu. 


 

Srećom za žiri, ali i sve prisutne Juraj je samo izveo plesni pokret s njom te je skinuo kapuljaču i odlučio zapjevati. U njegovoj izvedbi čuli smo pjesmu ''Sandcastles'' megapopularne Beyonce.

''Plesom se bavim već sedam godina, a pjevanje mi je u krvi od malena. Htio sam iznenaditi žiri i publiku'', rekao je Juraj poslije nastupa i dodao: ''Sve sam unaprijed vizualizirao i želio sam da dramski bude dobro usklađeno''.

''Za ovu sam se izvedbu pripremao par mjeseci. Očekivao sam pozitivne reakcije i nisam iznenađen što sam ih i dobio. Kad god pjevam pred drugima iznesem emocije i dirnem ljude. Za daljnje nastupe možete očekivati velike plesno pjevačke spektakle'', poručio nam je Juraj.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju