Mia Mrđenović iznenadila je žiri svojim neobičnim talentom, je li ona novi hrvatski Supertalent?

Natjecateljica iz Varaždina Mia Mrđenović predstavila se contact juglingom kojim se bavi sedam godina. ''Moglo bi se reći da je kugla moj najbolji prijatelj, najviše vremena provodim s njom i tako zarađujem za život'', kaže Mia koja mašta o radu u cirkusu. 


 

Sebe opisuje kao osobu sklonu avanturama i životu na rubu, a ističe kako je pomalo natjecateljskog karaktera. Iako je po struci nutricionistica time ne bavi jer kako kaže više uživa u contact juglingu.

Ova zanimljiva vrsta žongliranja privukla je Miu još u studentskim danima. Tada je upoznala dečka iz Madrida koji joj je poklonio contact lopticu. ''Tada sam počela hodati po gradu i žonglirati. Gledala sam video zapise i učila trikove'', ispričala nam je o svojim počecima.

Kaže kako ljudi pozitivno reagiraju na njezin performans, a djeca su posebno oduševljena. ''Oni gledaju u kuglu kao neku magiju i uvijek se razvesele i nasmiju'', rekla je.

Mia je rezveselila žiri i publiku Supertalenta. ''Ovo je nešto potpuno novo, originalno, lijepo, elegantno. Izgledalo je kao da leti kugla, pa kao da plovi, stvarno suludo'', bili su neki od komentara.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju