Imamo prvi zlatni gumb, a evo što o njemu kaže Martina Tomčić...

''U tremi sam prije svake nove sezone Supertalenta po pitanju zlatnoga gumba jer me strah da ću ili prerano stisnuti ili da neću stisnuti, a da nakon toga ta razina talenta neće ponoviti'', iskreno je podijelila s nama Martina Tomčić koja je u potpunosti sigurna u svoj odabir.

U prvoj emisiji sedme sezone Supertalenta dobili smo prvi zlatni gumb! Marko Antolković sve je fascinirao svojim glasovnim mogućnostima, a Martina nije ostavila ravnodušna već je pritiskom zlatnog gumba podržala njegov talent i plasirala ga direktno u polufinale.

''Uvijek sam do sada bila i više nego zadovoljna odabirom kome ću pritisnuti zlatni gumb, a ove godine sam posebno zadovoljna jer se radi o mom području djelovanja, ali jako drugačijem u odnosu na ono što publika podrazumijeva pod klasično pjevanje. Radi se o raritetnom vokalu, muškom kontratenoru, ali jednom neobične punine i iskoristivosti u više žanrova. Vjerujem da će publika znati prepoznati razlog zašto je baš on od mene dobio zlatni gumb.'', zaključuje ova članica Supertalent žirija.

Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalnta, a propuštenu epizodu možete pogledati OVDJE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju