Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Na Petrin prijedlog vatrogasci odluče napraviti seksi vatrogasni kalendar i prodavati ga kako bi zaradili. Kada Tomo sazna da na slikanje nije pozvan Marko, odmah nanjuši zavjeru. Marko se ponudi za slikanje, no Andrija ga odbije.

U lokal dolazi Krešina cura za koju nitko iz sela nije znao, zgodna pjevačica Sandra, poznatija kao "Mala iz Karlobaga".

Gordana nagovori Miju da se kandidira za predsjednika DVD-a. Kada to obznani Andriji, on ga ismije, no Gordana ga ipak nagovori da ne odustane. Mijo se pun samopouzdanja vraća u dom želeći se slikati u uniformi zapovjednika, što Andriju zasmeta pa se potuku i tako ozlijede Sandri zglob.

Ujutro Stana obavještava Zorku o Sandri, Krešinoj curi, koja je zbog povrede prespavala u Matinoj kući. Zorka poludi i šalje Stanu da izvidi situaciju.

Božo suoči Lidiju i Juru kako bi se pomirili, no oni se posvađaju još žešće i prekidaju.

Nediljko pokušava dovesti svoje poslovanje u legalne okvire. Kad uspije, odluči da mora imati Petru, koja ga je na to potakla, u svojoj kući.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju