Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Marko se sažali nad Tomom i odustane od krađe tupea. Na kraju, tupe za Luku ukrade Krešo, ali Marko ga uhvati i uzme mu ga. Petra je ljuta kad se Marko pojavi s tupeom u lokalu i samouvjereno joj najavi da će, htjela-ne htjela, morati s njim na dejt. Tomo pak želi preokrenuti cijelu Lokvicu zbog svog izgubljenog tupea, ali Marko ga smiruje.

Nedjeljko ponosan odlazi kod Petre da joj pokaže da je sredio sve račune. No, šokira se kad mu Petra kaže da na račune mora platiti i porez.

Lidija je ljuta na Juru jer je uvjerena da joj laže da sređuje račune, a ona ima veliku vijest - prijavila se za posao tajnice u Udbini. Ivana moli don Božu da intervenira oko Lidije i Jure. Božo im pokuša pomoći, no ide to baš tako lako.

Krešo i Andrija priznaju Zorki da je Marko postao vatrogasac. Zorka se naljuti i odluči prestati financirati vatrogasce. Andrija je u problemu, jer treba organizirati proslavu Sv. Florijana, a novaca nema.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju