Serije i zabavne emisije Nove TV najčešće pretraživani pojmovi na Googleu.

„Na granici", hit domaća serija na čelu s vrhunskom glumačkom postavom koja već drugu sezonu zabavlja gledatelje Nove TV, prva je na listi najtraženijih TV serija u Hrvatskoj na tražilici Google u 2019. godini. Po količini pretraživanja u Hrvatskoj popularna serija ''Na granici'' prestigla je popularnu seriju Chernobyl, a na samom vrhu najčešće pretraživanih pojmova u kategoriji TV serije je i drugi naslov iz produkcije Nove TV – ''Drugo ime ljubavi''.

Među najguglanijim osobama na top 10 ljestvici je i glumica Ecija Ojdanić koju trenutno pratimo trenutno upravo u navedenoj domaćoj seriji. Tijekom cijele ove godine koja je na izmaku među serijskim naslovima ističu se i ''Fazilet i njezine kćeri'', ''Istanbulska nevjesta'' koje su gledatelji imali priliku pratiti također na Novoj TV, a među top 10 najtraženijih na Googleu u Hrvatskoj je i ''Good doctor'' koja se prikazivala na Novoj TV.

Seriju ''Na granici'', drugu sezonu, na Novoj TV prati u prosjeku više od 580 tisuća gledatelja, i serija ostvaruje 38,2 posto udjela u gledanosti. Na društvenim mrežama omiljene likove, radnju i dodatne sadržaje prati također velik broj obožavatelja, pa tako 144 tisuće pratitelja ima na Facebooku, 54,2 tisuća na Instagramu, a u seriji obožavatelji uživaju i na YouTube kanalu Nove TV koji okuplja 189 tisuća pretplatnika. O popularnosti serije na tom kanalu govori i podatak da čak 14 videa vezanih za seriju ima preko milijun pregleda. I druga domaća serija Nove TV popularna je na društvenim mrežama, ''Drugo ime ljubavi'' okuplja 134 tisuće obožavatelja na Facebooku, 29,5 tisuća na Instagramu, a najbolje trenutke iz serije obožavatelji gledaju i na YouTube kanalu Nove TV gdje naslovna pjesma iz serije ima skoro pola milijuna pregleda. ''Drugo ime ljubavi'' također je jedan od najgledanijih zabavnih sadržaja na televiziji, a uz nju je od početka emitiranja svakodnevno u prosjeku gotovo 520 tisuća gledatelja, te serija ostvaruje 35,1 posto udjela u gledanosti.

Osim serija među najtraženijim showovima na Googleu u Hrvatskoj su se našle i čak četiri zabavne emisije Nove TV: trenutno najgledanija zabavna emisija''Supertalent'', popularni ''Ples sa zvijezdama'' koji je obilježio proljeće 2019., reality ''Ljepotice i genijalci'' te show ''Zvijezde pod hipnozom''.

Izvor podataka gledanosti: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+;
Razdoblje: 8.9. – 10.12.2019.

Izvor o najtraženijim pojmovima na Googleu: https://trends.google.hr/trends/yis/2019/HR/

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju