Muy Moi akrobatski je plesač koji u svoje nastupe uključuje i neobične elemente.

Samim početkom performansa kroz studio su se začule reakcije iznenađenja. On uvija svoje tijelo u neobične i bolne poze, guta pa čak i riga vatru.

Najveću napetost na pozornici postigao je trikovima s nožem. Oštrim nožem prelazio je preko jezika i nije se posjekao. Zatim je isti nož zabio u nos, a dok su se tri člana žirija okrenula od muke, Fabijan Pavao Medvešek izvukao je nož koji je bio potpuno čist i bez kapi krvi.

 Zatim je pozvao voditelja Franu kao asistenta. Iznad oštrice velikog noža nagnuo je glavu dok je na vratu držao ciglu. Već tad su članovi žirija skočili na noge i skoro pa pobjegli, a svi su se potpuno šokirali kad je Frano razbio ciglu. Zaprepašteno su gledali je li ozlijeđen, a Muy Moi se samo nasmijao i kliknuo: „Muy Moi show!“ Takve reakcije želio je postići.

Upozoravamo vas da slijede scene koje bi mogle uznemiriti ili šokirati gledatelje. Ne pokušavajte izvesti ovaj nastup kod kuće.

„Volim biti čudan“ objašnjava Muy Moi, neobični plesač iz Španjolske koji na pozornicu donosi puno više od samo plesa. Jednom je izgubio zub tijekom svog performansa, a najavio je da će u Supertalentu izvesti mnogo neobičnih trikova. Ne traži tipične reakcije publike, nego mu je cilj impresionirati ih na potpuno drugačiji način.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju