Ovo sigurno niste znali...

Ikona američke kinematografije Clint Eastwood odlučio je uprizoriti stvarnu priču o najstarijem kuriru droge u povijesti i k tome preuzeti glavnu ulogu u filmu. 

Riječ je o veteranu Drugog svjetskog rata Leonardu Sharpu koji je kasnije dobio nadimak El Tata. On je više od deset godina švercao kokain, a uhićen je kada je imao 87 godina

Zanimljivo je i da je El Tata svojevremeno bio cvjećar američkog predsjednika Georgea H. W. Busha, no to rijetko tko zna zbog nove titule koju je stekao. 

Eastwoodu je priča o El Tati očito bila jako intrigantna pa ju je odlučio i ispričati, ali na svoj način. Unatoč tome što je film svrstan u žanr krimi drame, česti su i humoristični elemenati. 

Zasigurno niste znali ni da s Eastwoodom u filmu glumi i njegova kćer Alison Eastwood. Njoj je pripala uloga kćeri protagonista pa možemo zaljučiti da je Eastwoodu ovaj film bio zaista važan te da je uloge podijelio ljudima od povjerenja.

Film "Mula" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju