Dva osramoćena FBI agenta u misiji zadržavanja posla

Dvojica osramoćenih agenata FBI-a, crni blizanci Kevin (Shawn Wayans) i Marcus Copeland (Marlon Wayans), dobivaju zadatak od otmice zaštititi nasljednice carstva cruisera, Brittany i Tiffany Wilson. Njihov im nadređeni Elliott Gordon daje taj zadatak kao posljednju slamku spasa od otkaza u agenciji, s obzirom na to kakav ih glas prati u zadnje vrijeme. Nakon jedne prometne nesreće sestrama Wilson ostaje ožiljak na licu te zbog njega odbijaju napustiti hotel. No, kako bi se spasili od otkaza, braća Copeland morat će učiniti nešto nezamislivo: prerušiti se u bjelkinje, da što više nalikuju na sestre Wilson.

Jedno od poznatijih lica koje se pojavljuje u filmu je Terry Crews, a među najsmješnijim scenama u filmu upravo je ona u kojoj se Crews raspjevao uz pjesmu „A thousand miles“ na kraju spoja s Marcusom Copelandom (Marlon Wayans). Glumac je priznao kako tu pjesmu i u stvarnom životu voli slušati u svom autu, a do dan danas publika ga pamti samo po toj sceni. Kako izgleda legendarna Terryjeva scena pogedajte u videu.


 
Glumci kojima su pripale uloge blizanaca Copeland u stvarnom su životu braća. Obojica se osim glumom, bave i stand-up komedijom, stoga ne čudi koliko su smiješne scene u kojima se braća pojavljuju u filmu "Mrak komadi". Zajedno su glumili u legendarnom "Mrak filmu", a kasnije su sami snimili drugi nastavak istoimenog filma. U ovom su filmu pak surađivali sa svojim starijim bratom Keenenom Wayansom koji je također komičar, ali i redatelj ovog filma.Izvorni naslov bio je "The Miltons". Keenenu je potom dato do znanja kako bi se zbog naslova filma moglo shvatit da se tim filmom želi ismijati obitelj Hilton i njihovu razmaženu kćerku Paris. Kako bi se izbjegle neugodne kritike i eventualne optužbe, Keenen se odlučio za naslov "Mrak komadi".

Zašto je film "Mrak komadi" jedna od najsmješnijih komedija ikada doznajte ovog utorka u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju