Spektakularna epizoda očekuje vas i ove nedjelje na Novoj TV, a među njima je i osoba koja je oborila čak 12 Guinnessovih rekorda.

Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, pokazat će dio iz showa koji inače izvodi, a u to će uključiti publiku i žiri. 

Mr. Hammerhand, kako mu i ime kaže, bez ikakvih problema vlastitim rukama razbija limenke, kokos, bezjzbolske palice pa čak i beton. Svojim je talentom oborio sam čak 12 Guinnessovih rekorda.


Kao dijete počeo se baviti borilačkim sportovima. Njegov učitelj prepoznao je energiju u Muhamedovim rukama te su počeli intenzivnije trenirati, od tada pa sve do danas Mr. Hammerhand ne prestaje oduševljavati svojim vještinama. 

Spoj moderne tehnologije i ljudskog tijela kakav nikada do sada niste vidjeli očekuje vas u nedjeljnoj epizodi Supertalenta. Filip Kržišnik i Blaž Slanič došli su iz Ljubljane kako bi zabavili žiri, pokazali svoj talent i vidjeli kako će naša publika reagirati na njih. 

Ovaj dvojac pod nazivom F&B acrobatic do sada su nastupali u brojnim natjecanjima, glumili u spotovima velikih estradnih zvijezda, a za pozornicu Supertalenta pripremaju pravu ludnicu. ''Mi smo akrobati, gimnastičari, penjemo se, plesači smo, žongleri, radimo sa vatrom. Sve ekstremne sportove koje možete zamisliti – to smo mi'', rekli su ovi dečki o sebi. 

Oni nisu jedini jaki dečki koje ćemo vidjeti. Tu je i Angelo Švec, najmlađi brat poznatih Street Brothersa. Njegova su braća nastupila u četvrtoj sezoni Supertalenta i došla do polufinala. Da su prošli polufinale, Angelo bi im se pridružio u finalu. Sada im želi vratiti uslugu. Ako prođe na audiciju, braća će mu se pridružiti u polufinalu ili čak u finalu, ako do njega dođu. 

Streličari Viteškog reda Svetog Nikole iz Varaždina i zagrebačkog streličarskog kluba izvest će svoj talent. Svatko od njih bavi se streličarstvom više godina te u svojim kategorijama prvaci. ''Ako Bog da sreće, oštrog oka i mirne ruke nastavit ćemo tako'', rekli su nam.

Dio točke koju spremaju zamislili su na način da članica žirija Maja Šuput na glavi drži jabuku koju bi oni pokušali pogoditi strjelicom. Hoće li im to uspjeti ne propustite pogledati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju