Pozorno pročitajte izjave članova žirija i pokušajte otkriti kome od njih pripada određeni komentar!

Ove nedjelje na rasporedu je četvrta epizoda Supertalenta u kojoj će gledatelji imati prilike vidjeti pjevačke talente, ali i pokoji antitalent.

Iz Širokog Brijega na pozornicu Supertalenta dolazi šarmantni Kristijan Penavić koji se bavi sviranjem, pjevanjem i pisanjem pjesama. U četvrtoj epizodi gledatelji će imati prilike vidjeti i jedan povratnički pjevački nastup. „Ovo mi nije prvi put na Supertalentu, bila sam već 2019. godine“, priznat će operna pjevačica Sanda Sandali koja od žirija tada nije dobila glasove za prolazak.

Od pjevača će se na pozornici Supertalenta ove nedjelje pojaviti još i 11-godišnji Josip Šušnjara te 31-godišnji Marko Lukač. Dinamičan i po mnogočemu poseban nastup izvest će 27-godišnji Mark Bagarić, a tko će od ovotjednih pjevačkih kandidata zadovoljiti stručni žiri, doznajte u nedjelju.

Okušajte se u kvizu "Supertalenta" u kojem ćete pokušati pogoditi tko je što izjavio, je li možda Maja, Janko, Davor ili Martina? Ako ste pozorno pratili prethodne tri epizode nove sezone "Supertalenta", onda ćete u ovom kvizu briljirati!

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju