Filmska ekipa nije mogla ostati ravnodušna uz ovakve komičare...

Darnell (Kevin Hart) je obiteljski čovjek koji radi u praonici auta kako bi zaradio dovoljno novca da kupi kuću u boljem kvartu za dobrobit svoje obitelji. James (Will Ferrell) je investicijski bankar krivo optužen za utaju i osuđen na kaznu zatvora od deset godina u San Quentinu. Znajući da neće preživjeti ni deset minuta u zatvoru James se za pomoć obraća Darnellu koji nikada nije dobio ni kaznu za parking...

Will Ferrrell, kojemu je pripala jedna od glavnih uloga u filmu, ostao je u svom liku za vrijeme svih intervjua i press konferencije. Tako su novinari imali priliku razgovarati s Jamesom iz filma „Udri muški“, a ne s Ferrellom kojeg su zapravo željeli intervjuirati.

Prije premijernog prikazivanja filma Kevin Hart je na društvenim mrežama odlučio pokloniti svojim fanovima nekoliko ulaznica. Međutim, publika je inzistirala da podijeli još ulaznica pa je on tako dijelio ulaznice za čak tri prikazivanja ovog filma. Hart je i s fanovima išao u kino gledati film kako bi im iskazao zahvalnost za veliku potražnju kino karata.

Kevin Hart često inzsitira da lik kojeg utjelovljuje bude povezan s nekim drugim filmom u kojem je glumio ili čak sa stvarnim životom. Tako se Hartov lik u filmu zove Darnell, a u stvarnosti je to njegovo srednje ime. Na početku filma James uporno Darnella zove pogrešnim imenom, Andre. Hart je u popularnoj seriji „Moderna obitelj“ utjelovio lik Andrea. Isto tako, Darnell kojeg igra Hart u ovom filmu često citira film „Žestoki momci“. Te iste citate Hart ponavlja i u animiranom filmu „Tajni život kućnih ljubimaca“ u kojem je posudio glas zečiću Snowballu.

Kako je izgledalo snimanje filma s dvojicom urnebesnih komičara pogledajte u videu. 

Kako preživjeti u zatvoru doznajte u filmu 'Udri muški' u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju