Neobična ljubavna priča...

Film "Nedjelje kod Tiffanyja" snimljen na temelju romantične novele pisca Jamesa Pattersona u režiji Marka Piznarskija. U ovoj romantičnoj drami Alyssa Milano glumi Jane Claremont, koja je kao mala svake nedjelje s majkom Vivian (Stockard Channing) odlazila kod „Tiffanyja“ u New Yorku te sa sobom vodila svog imaginarnog prijatelja Michaela.

Dvadeset godina poslije, Jane je uspješna poslovna žena koja se treba udati za Hugha (Ivan Sergei), svog naočitog zaručnika, no Michael (Eric Winter) se iznenada opet pojavi, posve odrastao, kako bi upozorio Jane na put kojim je u životu krenula.

Glavna glumica Alyssa Milano čim je pročitala scenarij filma odmah je pristala utjeloviti Jane, iako se teško uživjela u tu ulogu. Jedan od gafova filma odnosi se na scenu gdje Jane i Michael stoje vani i pričaju, scena je potpuno neprirodna i očigledno je da je snimana u namještenom studiju što odaje dojam neprofesionalnosti. Međutim, ova neobična ljubavna priča zagolicat će maštu i pokazati novu dimenziju romantike.

Romantični film 'Nedjelje kod Tiffanyja' ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju