Ne propustite priliku, registrirajte se u aplikaciji DNEVNIK.hr i uključite se u avanturu osvajanja nagrada s ''Moj Joker''!

Nakon što je Nova TV u proteklom tjednu lansirala ''Moj Joker'', inovativni kviz znanja kojemu gledatelji pristupaju putem QR koda koji se pojavljuje na ekranu za vrijeme emitiranja kviza Joker'' i vodi ih u aplikaciju DNEVNIK.hr, već prvi tjedan polučio je izvanredan interes publike, ali i iznjedrio prvog dobitnika.

Prvi dobitnik, Drago Topolovec, ponudio je najveći broj točnih odgovora u najkraćem vremenu, pa je nagrađen s glavnom nagradom, poklon paketom Nove TV.

''Moj Joker'' ide i dalje, stoga Nova TV poziva sve gledatelje da se uključe u praćenje kviza ''Joker'' te zaigraju ''Moj Joker''. Sve što je potrebno napraviti jest registrirati se u sekciji ''Moj Joker'' unutar aplikacije DNEVNIK.hr i pozorno pratiti kviz ''Joker''. Tijekom emitiranja kviza na ekranu će se pojavljivati QR kodovi, čije skeniranje otvara pitanja za sudionike ovog nagradnog natječaja, a najuspješniji svakoga tjedna osvajaju i vrijednu nagradu.

Zato ne propustite priliku, registrirajte se u aplikaciji DNEVNIK.hr i uključite se u avanturu osvajanja nagrada s ''Moj Joker''!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju