Oni su ljubavni par, plesači, glume u kazalištu, a penju se na visine od nekoliko metara kako bi pokazali svoj supertalent!

Emil Kuzminski i Mateja Ivanković pravi su dokaz kako miješanje privatnog i poslovnog može biti dobitna kombinacija za uspjeh! Ovaj par zajedno pleše oko pet godina. Najprije su nas oduševili na audiciji Supertalenta, a ono što su napravili u polufinalu neopisivo je!


 

Krenimo od početka… Između njih najprije se dogodila ljubav, a potom su shvatili da svoj talent mogu ujediniti. ''Recept za uspjeh rada u paru, osim povjerenja je i strpljenje.'', otkrila je Mateja.

Na audiciji su nastupili kombinacijom plesa, podrški i akrobacija. Svojim su nastupom uspjeli prenijeti neviđenu energiju. Publika je bila u transu, a čak su se svi članovi žirija podigli na noge kako bi im odali priznanje za sjajnu izvedbu.

Ono što su napravili u polufinalu mnogi smatraju kako se ne može nadmašiti! Studio Supertalenta ispunili su snažnim emocijama, a oni su se predstavili plesom i akrobacijama na svili.

Njihov nastup ostavio je toliko snažan dojam na Maju Šuput da je čak dala i veliko obećanje! ''Ja sam vam na audiciji rekla da što se mene tiče vaš nastup je bio pobjednički. Ovo danas je bilo pet puta bolje i generalno sam protiv da ljudi u istom biznisu miješaju poslovno i privatno, a za vas je to obavezno! Ako vi ne uđete u finale, ja se selim iz države!''

Srećom, Emil Kuzminski i Mateja Ivanković s velikom brojem glasova uvjerljivo su ušli u finale, a hoće li uspjeti nadmašiti svoju prethodnu točku, što su pripremili i kako se osjećaju ne propustite doznati već sutra od 20 sati na Novoj TV u velikom finalu Supertalenta!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju