U ovoj sezoni Supertalenta vidjeli smo akrobate na hoverboardu, letećem obruču i motoru, no samo su jedni od njih skakali s visine od čak dva i pol metra.

Luka Avguštin i Timotej Nuč skakali su, plesali, radili akrobacije i doslovno letjeli po pozornici Supertalenta, a tako su doletjeli i u finale.

Ova dva prijatelja dolaze iz Žirovnice u Sloveniji. Upoznali su se na fakultetu na kojem obojica studiraju kineziologiju. Njihovo umjetničko ime je Flipping art, a ono im doista pristaje.

Ovaj je dvojac na audiciji Supertalenta napravio čitavu pomutnju. Najprije su se na pozornici pojavili sa raštimanim gitarama, a potom su ih išli zamijeniti. Svi članovi žirija bili su nadomak toga da im pritisnu crveni gumb…

Srećom da to nisu napravili jer je ubrzo počela prava zabava! Tim i Luka počeli izvoditi takve akrobacije da su svi ubrzo zaboravili na njihov početni glazbeni neuspjeh. Cilj im je bio iznenaditi, a definitivno su u tome i uspjeli.

U polufinalu svi su znali za njihove sposobnosti pa se nisu ni pokušali našaliti. Uz pozadinski pjesmu Louis Armstronga ''What A Wonderful World'' ovi freestyle akrobati izveli su pravo čudo!


 

Svojim su sjajnim nastupom osigurali finale Supertalenta, a što spremaju, hoće li biti opasnije ili će se možda predstaviti u sasvim drugom svjetlu doznat ćemo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju