Kako će se novi špijun nositi s krivnjom doznajte u napetom trileru 'Novak'.

Alex (James Floyd) je mladi operativac koji u misiji počini početničku pogrešku koja cijeli njegov tim košta njihovih života. On stoga postaje prvoosumnjičeni u istrazi i prisiljen je na bijeg. Kako bi otkrio što se zapravo dogodilo, Alex mora rekonstruirati događaje iz zlokobne misije, i to samo uz pomoć jedne audio snimke.

Ovaj napeti triler snimljen je u Beogradu, a u njemu glavnu ulogu ima James Floyd kojeg je proslavila uloga u drami „Moj brat Đavao“. U ovome filmu Floyd je utjelovio oštroumnog Alexa koji se pronašao u problemu kad se prijavi za posao kojemu nije dorastao.

Redatelja Kaia Barryja na razmišljanje o ovom filmu potaknula je činjenica da u filmskom svijetu postoji svijet Jamesa Bonda i špijuna sličnih njemu. Barry si je postavio pitanje „Što je sa svijetom špijuna u kojemu nitko ne zna tko je tko?“ U intervjuu za britanski Variety pojasnio je kako pogrešna informacija može imati teže posljedice od eksplozije bombe te da je upravo to ono što je želio istražiti ovim filmom.


Napetosti u ovom filmu pridonosi i činjenica da se samu priču može shvatiti na nekoliko različitih načina, a svaka je verzija jednako vjerojatna.

Napeti triler 'Novak' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju