Filmovi u lipnju na Novoj TV

Nova TV ovoga lipnja donosi filmske naslove koji će osigurati najbolji mogući ulazak u ljetne dane. Filmski program u lipnju žanrovski je ispunjen, pa će svi ljubitelji napetih akcija, veselih komedija i uzbudljivih drama uživati u odabranim naslovima.


 

Sve ljubitelje avantura oduševit će TV premijera filma 'Thor: Ragnarok' u kojem se Thor, najmoćniji zaštitnik Asgarda, sukobljava sa starim prijateljima i novim neprijateljima. Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok.

Duge ljetne večeri stvorene su za uzbudljive drame, a izbor naslova na Novoj TV oduševit će gledatelje. U drami ‘Ja sam legenda’ Will Smith tumači briljantnog znanstvenika koji nije uspio spriječiti širenje neizlječivog virusa. Budući da je sam imun, Neville je jedini preživjeli čovjek u New Yorku, a možda i na svijetu.

 

U kriminalističkom filmu 'Fatalni preljub' reklamni stručnjak Charles Schine jedan je od mnogobrojnih stanovnika Chicaga koji svako jutro vlakom u 8:43 putuju na posao. No, kada jednom propusti svoj vlak i upozna Lucindu Harris, život mu se mijenja zauvijek.

Za dozu smijeha pobrinut će se odabrane komedije koje će gledatelje nasmijati do suza. U filmu 'Pripravnik' legendarni Robert De Niro našao se u ulozi Bena Whitakera, 70-godišnjeg udovca koji je otkrio da odlazak u mirovinu nije ono što je očekivao.

U romantičnoj komediji 'Njemu baš i nije stalo' gledatelji će upoznati Gigi, Connora, Alexa, Bena, Janine i Neila – komplicirane ljude s kompliciranim emocijama koji moraju naučiti kako upravljati vezama.

Izbor napetih akcija oduševit će ljubitelje tog žanra i u lipnju. Akcija 'Iron man' uspješna je ekranizacija priče o legendarnom Marvelovu superheroju, bogatom i briljantnom izumitelju Tonyju Starku kojeg otima teroristička organizacija kako bi ga natjerala da im izradi razarajuće oružje.

 

Uzbudljive filmske naslove u lipnju ne propustite pratiti svakodnevno na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju