Već smo naviknuli na točke u kojima se predstavljaju glazbenici, pjevači, plesači, akrobati, no u novoj epizodi imamo puno skrivenih talenata.

Cher Široki plesna je skupina koja broj 17 članova. Čak dvadeset godina dijeli najmlađu i najstariju članicu. Najmlađa ima pet godina, a najstarija 25. ''Ovo nije grupa koja inače zajedno nastupa, pa nismo imali puno vremena za uvježbati koreografiju'', rekle su nam ove plesačice.

Osim njih na pozornici Supertalenta predstavit će se Luka Auguštin i Timotej Nuč koji dolaze iz Žirovnice iz susjedne Slovenije. Upoznali su se na fakultetu i odlučili su se predstaviti neobičnim talentom kojeg nisu željeli otkriti do samog izlaska na pozornicu. 

Takvog mišljenja je bio i Šaban Dumnica iz Zagreba umjetničkog imena Pain guy. ''Pokazat ću talent iznenađenja, dođao sam pokazati svoj skriveni talent'', smao nam je kratko prokomentirao. 

Ako ste mislili da je tu kraj mistici grdno ste se prevarili. Filmsku točku izvest će ni više ni manje nego natjecatelj odjeven u lika iz Ratova zvijezda Darth Vader. Pod pseudonimom Darth Jackson mnoge će ostaviti bez teksta.

Peta epizoda Supertalenta donosi nam do sada neviđene transformacije i kandidate pa ju ne propustite pogledati već sutra od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju