Staneli nam je otkrio koliko se pripremao za emisiju i koga se od žirija najviše bojao!

Staneli, iluzionist, koji je u prvoj emisiji osme sezone Supertalenta oduševio publiku i žiri, a posebno Maju Šuput koja mu je naposljetku dala i zlatni gumb.

„Iskreno svi iz žirija su na svoj način posebni, ljubazni i dragi, ali možda mi je Maja nekako najdraža jer mi je dala golden buzzer i drago mi je što sam prvi mađioničar i iluzionista koji je dobio zlatni gumb“ – rekao je Staneli za Novu TV.

Ovaj skromni mladić porijeklom je iz Bosne i Hercegovine kojeg je životni put odveo u Švedsku. S 14 godina je napustio kuću i otišao u cirkus kako bi naučio pokoji trik, no to mu nije išlo po planu. Maltretirali su ga, tukli, spavao je vani, na kamionu, pod mostom, ali trpio je svu patnju i bol jer je htio da mu otkriju tajne kako izvode trikove, no nisu mu nikad htjeli otkriti ništa.

 

Od familije nemam podrške, a od prijatelja imam samo dva koja me podržavaju, ostali mi govore da se ostavim tog posla, da bez veze gubim vrijeme. Mada sam se dokazao velikim uspjehom, ali i dalje nitko ne vjeruje i svi kažu nije to to, vide me u nečemu drugom.“ – otkrio je Staneli. Ovaj 25-godišnjak je dokazao da može sve što poželi, no ipak još ima jednu veliku želju: „Moja očekivanja su da pobijedim i da ovo natjecanje bude moj pokretač u karijeri jer se trudim u inat svojoj domovini, zato što su me svi ponižavali.“

 

 

 

Staneli je dokaz da preživljavaju samo najhrabriji i najuporniji, zato je svoju priču i svoj nevjerojatni talent odlučio pokazati u Supertalentu. „Prijavio sam se na Supertalent zato sto je to najgledanija emisija u regionu. Do sada sam radio nastupe u Skandinaviji i EU, ali nisam medijski podržan nigdje. Mislim da je ovo zaista ogromna prilika, a Supertalent će mi pomoći da postanem regionalna zvijezda.“ – objasnio je.

Njegov nastup su svi gledali s nestrpljenjem i nevjericom, Staneli kaže da se za ovaj Supertalent nastup pripremao dva mjeseca kako bi sve bilo perfektno i točno, „Ispočetka sam imao malu tremu jer svako mora imat tremu pred milijunskim auditorijem. Najviše sam se plašio Martine, kad sam prešao Martinu svojom točkom – ostalo mi je bilo jako super! Osjetio sam da mogu očarati žiri, u tome sam i uspio!“

 

Staneli ne misli stati samo na ovome. Njegov uzor u svijetu iluzionista je David Copperfield i jedino što želi je skupiti dobar tim koji će ga pratiti na njegovim putovanjima, novim trikovima i ludim avanturama. Ovaj zanimljivi mladić ima posebnu priču, neosporan talent i priliku da se ponovno dokaže u polufinalu Supertalenta.

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju