Između dvoje suradnika kojima je suđena međusobna mržnja počinju frcati iskre...

Romantična producentica jutarnjeg televizijskog showa (Katherine Heigl) nevoljko je upletena u nit testova šovinističkog voditelja showa "The Ugly Truth" (Gerard Butler) koji pokušava dokazati svoje teorije o vezama i pomoći joj da pronađe svoju ljubav. Međutim, njegove pametne strategije dovedu do neočekivanog rezultata. 

Jedna od glavnih uloga u filmu pripala je naočitom Gerardu Butleru. On je nagovarao producente filma "Gola istina" da mu dopuste da u filmu govori američkim naglaskom, umjesto svojim škotskim. Producenti su to odbijali jer su smatrali da će publici biti draži ako govori naglaskom koji mu je prirodan.

"Gerry je tajno oružje ovog filma", rekla je jedna od spisateljica scenarija i dodala da je on "muškarac kakvim muškarci žele postati i s kojim žene žele biti".

Ovo je film prvi na kojem je Katherine Heigl surađivala s australskim redateljem hrvatskih korijena, Robertom Luketićem. Godinu dana kasnije Heigl je glumila u Luketićevoj komediji "Ubojice".

Butler je pohvalio Heigl te priznao da se bojao hoće li moći funkcionirati s glumicom na setu. Nakon što su upoznali, kaže, shvatio je da se nepotrebno brinuo jer su se odmah sprijateljili.

Film je osvojio nagradu BMI Film Music i još tri nominacije.

 

Kako će ovo dvoje suradnika izaći na kraj jedno s drugim u filmu "Gola istina" doznajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju