"Fantastično izgledate, a onda ću vam dati i drugi kompliment, fantastično pjevate" - rekla je Martina

Mira Pišćetek je umirovljena 75-godišnjakinja koja odmalena gaji ljubav prema glazbi, a to je pokazala u Supertalentu na koji se, kako kaže, prijavila iz zabave: "Pjevam za svoju dušu. Ako se to još nekome svidi tada me to čini sretnom i zadovoljnom."

"Fantastično izgledate, a onda ću vam dati i drugi kompliment, fantastično pjevate" – rekla je Martina. "Zaista hvala vam na dolasku, bilo je sjajno. Divan ste motivator i drugim gospođama da se ne zavuku doma u svoja četiri zida nego izađite ljudi i pjevajte, živite život punim plućima" – komentirala je Maja.

Mira se u mladosti amaterski bavila pjevanjem, a prestala je s odlaskom na fakultet u Zagreb. Vikendima je odlazila na pjevačke nastupe, dok je preko tjedna trenirala gimnastiku. Uz glazbu, velika joj je ljubav sport, pa se i školovala u tom smjeru sa željom da postane profesorica tjelesnog, no studij je morala prekinuti zbog nepovoljne financijske situacije. Mama joj je prije smrti rekla da se trebala baviti pjevanjem, što je bio poticaj za prijavu na Supertalent. 

"Na pozornici san se osjećala sićušno. Na tren me je vratilo u sretne dane moje mladosti kada kod niti jednog nastupa nisam imala tremu.Sada sam je imala, klecala su mi koljena.To je vjerojatno bilo od silne želje da bude sve kako treba. Nitko od mojih nije znao (po starom običaju kod mene) da sam se prijavila i da sam otišla na audiciju. Samo moja jedna moja prijateljica i najstarija unuka koja se pomalo bavi pjevanjem." - otkrila nam je Mira nakon nastupa.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju