Miljenica publike i romantičnih filmova ponovno osvaja

Film ‘Ljubav se događa’ snimljen je u romantičnom Seattleu i Vancouveru. Simpatičan ljubavni par u ovoj su romantičnoj drami utjelovili glumci Aaron Eckhart i Jennifer Aniston. Zanimljivo je kako Jennifer Aniston nije bila fizički u Seattleu tijekom snimanja filma već ju je zamijenila dublerica koja kameri nikad nije bila okrenuta licem.

Nakon snimanja filma, kružile su glasine o navodnoj vezi i ljubavi koja se rodila između glumaca. Aaron je priznao kako je pokušao zavesti Jennfier, no nije uspio. Glumica u to vrijeme nije imala dečka, no Aaronov šarm očito nije bio dovoljan.

Udovac Burke Ryan (A. Eckhart) vodi seminare za pomoć osobama koje su izgubile svoje najmilije i ne mogu prihvatiti njihovu smrt. Burke je također pisac uspješne knjige, no Burkeova slika samoga sebe u javnosti sasvim je različita od one stvarne. Uvjerava ljude da se moraju suočiti s gubitkom i početi novi život, no u tome sam ne uspijeva otkad mu je žena poginula u prometnoj nesreći.

Kad upozna privlačnu cvjećarku Eloise (J. Aniston) koja je upravo prekinula s dečkom, čini se da će napokon početi iznova... Cvjećarna u kojoj Eloise radi u stvarnosti je trgovina donjim rubljem koja je preuređena za potrebe snimanja filma.

Romantičnu dramu 'Ljubav se događa' pogledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova koji vas očekuju potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju