Masterkill Mile elegović koštao ju je izlaska iz showa!

Iako je do sada žiri oduševljavala svojim minimalizmom na tanjuru kojem se najviše veselio Radovan, ovoga puta Milino jelo bilo je neobranjivo i to ju je koštalo ispadanja iz showa. Čim je stupila pred žiri sa svojim tanjurom, obratila im se riječima: „Dragi moji trbuščići, dragi moji želučići, ja vas želim upozoriti da ovaj dio tanjura uzimate na vlastitu odgovornost. Ja sam danas doživjela Masterkill u svojoj kuhinji, tako da odgovaram samo za ovaj dio tanjura.“ Premda ih je upozorila, žiri je probao njezinu tjesteninu s umakom od limuna nakon čega je požalio. „Ne znam što je gore od ovog! Strašno!“ kazao je Andrej, a Ana je komentirala: „Što brže progutam, bit će mi lakše!“ Tako je Mila Elegović druga natjecateljica koja je napustila Celebrity MasterChef.Nije mi ništa žao. Sve stvari imaju svoj početak i kraj, a za mene je kraj ovdje i odoh ja u noć“, izjavila je Mila.

 


S Milom su pred žiri, kao posljednji talenti, izašli još i Andrea i Vlado čija se jela također nisu svidjela žiriju. Andrea je napravila tri vrste tjestenine za koje joj je Ana rekla da bi bilo bolje da je sve spojila u jednu, dok je Vladi Andrej poručio: „Od dana kad si skuhao onog oslića i kada smo se svi iznenadili i zapravo ostali vrlo pozitivno impresionirani tvojim kuhanjem, čekamo da se takva situacija ponovi.
Dva najbolja jela bila su Lanino i Ervinovo. Lani je Ana komentirala kako je dobila jako dobre i bogate ukuse, a Ervin je bio presretan Andrejevim riječima: „Ervine Baučiću, ovo je najbolje jelo koje si napravio u ovoj kuhinji!

Iako je kazao da praktički kuha napamet obzirom da je prehlađen, pa mu osjetila nisu u funkciji, Leon je poprilično zadivio žiri svojom tjesteninom. Ana mu je jedino našla zamjerku u prevelikoj količini ulja, dok se Andreju ova Leonova tjestenina puno više svidjela od one s kojom se prezentirao u prvoj emisiji showa. Davidovo jelo nije se svidjelo Ani, koja je komentirala da mu se okusi razdvajaju, dok mu je Radovan poručio: „Ovo je bolje od jednog velikog postotka pašti ovako spravljenih koje ti serviraju u našim restoranima, a pogotovo na Jadranu gdje se mogu jesti takve grozote da ih treba zatvoriti.“ Igoru je Ana rekla da je išao na sigurno, napravio je jednu klasičnu tjesteninu koja ima dobar okus, a Sementi da je na putu da joj tjestenina bude dobra, samo da sljedeći put stavi malo manje soli. Ivana je bila jedina natjecateljica čija je tjestenina žiriju bila prekuhana, a Radovan je naglasio još i disbalans okusa.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i nadruštvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju