Mia poručila Dušanu: 'Sused, jeste čuli da je 21. stoljeće?'

Ususret petoj sezoni popularnog reality showa Farma, voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan proveli su dan na pitoresknom imanju na kojem će svoju tromjesečnu avanturu uskoro započeti kandidati nove sezone najpopularnijeg reality showa. Osim što su Mia i Dušan uživali u svježem seoskom zraku, okušali su se i u nekima od farmerskih poslova, prisjetili se nekih čari seoskog života te snimili promo spot za nadolazeću sezonu.
Za potrebe snimanja spota Mia i Dušan su morali upregnuti mišiće pa je tako njihov prvi izazov bio piljenje drva. Dok je Dušan po starinski pilio gredu i muku mučio da ju prepolovi, s njim se našalila Mia koja je došla s motornom pilom i prepolovila Dušanovu gredu.


Sused, jeste čuli da je 21. stoljeće?“ poručila mu je Mia koja se ovom prigodom po prvi put okušala u piljenju drva. „Budući da mi je ovo sad već peta sezona kako vodim show, farmerski poslovi nisu mi uopće strani, ali sam sada sam po prvi puta uzela motornu pilu u ruke i pilila drva! Moram priznati da sam iznenadila samu sebe kako mi je dobro išlo, a da pritom, na svu sreću, nitko nije bio ozlijeđen“, kazala je Mia i dodala: „Volim Farmu jer uvijek nešto novo naučim, bilo da se radi o starim zanatima ili starim seoskim običajima. Posebno me raduje to što ću više boraviti u prirodi i na svježem zraku zajedno s novim kandidatima i mojim dragim kolegom Dušanom s kojim je svaki dan nova pustolovina!


Je li Mia povrijedila farmerski ego Dušana Bućana i kako joj je on to vratio, pogledajte u spotu za novu sezonu Farme koja uskoro počinje na Novoj TV!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju