Pas i čovjek mogu biti najbolji prijatelji

Film "Max" američka je obiteljska avanturistička ratna drama iz 2015. koju je režirao Boaz Yakin. Joshu Wigginsu, glavnom protagonistu filma uz psa Maxa, u glumačkoj postavi pridružili su se Lauren Graham, Thomas Haden Church, Jay Hernandez, Robbie Amell i drugi.

Film je posvećen sjećanju na 26 pasa i 25 vodiča koji su ubijeni u službi svoje zemlje od 2003. te prikazuje kroz što sve prolaze hrabri marinci, njihovi psi, ali i obitelji zbog čuvanja svojih zemalja. 

Interesantna činjenica o psu koji glumi Maxa je da se zove Carlos u stvarnom životu i pet je pasa glumilo njegove dublere: Jagger, Pax, Dude, Pilot i Chaos.

U ovom dirljivom obiteljskom filmu redatelja Boaza Yakina svojeglavi tinejdžer (Josh Wiggins) pronalazi utjehu i prijateljstvo s vojnim radnim psom svog starijeg brata, američkog marinca koji je poginuo na prvoj crti rata u Afganistanu. Traumatiziran smrću svog vlasnika, Max, belgijski ovčar, nestabilan je i opasan sve dok ga ožalošćena obitelj ne usvoji i ne uspije povezati s problematičnim tinejdžerom. Zajedno razotkrivaju tajnu iza bratove smrti, liječe jedan drugoga i ponovno spajaju razorenu obitelj.

 

Film "Max" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju