Simpatični glumac Matko Knešaurek odnio je svoju prvu pobjedu u showu i s nama podijelio iskustva sudjelovanja…

''Pala je prva pobjeda i jako sam sretan'', započeo je Matko u čijoj smo verziji čuli pjesmu koju ili želite još slušati ili je više ne možete slušati, megapopularni 'Despacito'. 

U liku Luis Fonsija Matko je izveo i vrući ples, a priznaje kako cijela točka ne bi bila toliko dobra da nije imao pomoć plesača.

''Mislim da mi je u pobijedi pomogla pjesma, ali puno su mi više pomogli plesači, Tomislav Horvat Zoos koji je bio Daddy Yankee te Petra Morina koja je utjelovila prekrasnu plesačicu iz spota''.

Matko je ispričao kako nije očekivao pobjedu: ''Kad najmanje očekuješ dogodi se'', kratko je prokomentirao i dodao: ''Još uvijek sam na generalnoj tablici zadnji i džentlmentski držim to mjesto''.

U duhovitom stilu nastavio je: ''Kada mi je Nives prva dala 12 bodova mislio sam da ima temperaturu''.

via GIPHY

Kaže kako mu je jako drago zbog osvojenog prvog mjesta. ''Zatvoreno je to poglavlje i nadam se da ću sada opravdati očekivanja. Drago mi je da sam sada to iskusio'', zaključuje Matko.

Do njegove sljedeće točke u kojoj postaje Lionel Richie dajte svoj glas u anketi!


Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju