Matija Lovrec i Helena Bradvica u četvrtoj emisiji uživo plesali su jive.

Matija je u prošlotjednoj ulozi toreadora svladao novi izazov te uz partnericu Helenu i paso doble zavladao podijem. On slavi život svaki dan i to vjerno pokazuje na plesnom podiju pa ne izostaju ni pohvalni komentari žirija. „Matija dobro ti je sjeo ovaj paso doble. Mogu ti reći da si držao konstantu od početka do kraja i od tebe mi se ovaj ples najviše svidio do sad. Ti si dao ovdje 150 posto od sebe. Bravo!“, pohvalila je Matiju Franka, a Larisa je također nastavila s pohvalama: „Meni se jako dopalo i veliki plus što se nisi štedio, dao si se i najbolji tvoj ples do sad.“ Za vatreni paso doble Matija i Helena osvojili su 21 bod žirija.

Na plesnom podiju nikad dosta Travolte. Pakleni par izveo je kultnu scenu iz još kultnijeg filma. Matiji je Pulp fiction film koji može gledati svaki dan iznova stoga je u ovom zadatku zaista uživao. Ovo je bilo pakleno, ali nimalo šund.

"Tehnički nije bilo dobro. Poskoci su bili iz nekog drugog filma, falilo mi je energije pa se to vidjelo i na tvom licu Matija. Posljednja tri puta stvarno si imao uspon, a danas mi se to nije dogodilo", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. "Sviđa mi se kako imaš više fokusa u plesu, sad malo poradi na koracima", potaknuo ih je Igor Barberić.

"Ja ću gledati pozitivno i reći ti da si sve korake pohvatao što je pozitivno. Ipak moraš biti kompaktniji i bliže partnerici", bila je pozitivna Franka. "Matija ja imam samo jednu molbu za tebe - molim te skupi noge. Jer inače gubiš brzinu, bude malo šlampavo itd. Ali moram reći s tehničke strane ovo je tvoj najčišći tehnički ples. Sad si se posložio, sad daj malo gasa za sljedeću emisiju da vidimo još malo", istaknuo je Marko Ciboci.

Osvojili su 19 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju