U četvrtoj emisiji uživo Pedro Soltz i Valentina Walme plesali su rumbu.

Pedro i Valentina otvorili su prošlu emisiju odlučnim i čvrstim tangom. Nitko nije mogao skinuti pogled s njih, a uspješan ples žiri je nagradio dobrim komentarima i ocjenama. „Ja mislim da je vama plesno pala sjekira u med. Date uvijek turbo nastup, čak i ako ima nekih nedostataka u koracima nastup bude super!“, komentirao je Igor Barberić. Dok je Marko Ciboci poželio dobrodošlicu natrag Pedru. „Moram reći da si ponovno na dobrom putu. Bez obzira na male greške na jako ste dobrom putu“, rekao je Marko. Za tango su osvojili 31 bod žirija.

Najpoznatiji tajni agent plesao je večeras s najpoznatijom hrvatskom plesačicom. Pedro Soltz u ulozi James Bonda, a Valentina Walme kao njegova Bond djevojka.

"Moram reći da ste danas zapunili prostor. Moram ti čestitati jer vidim da ti je pokret kukova dobar. Budi miran i budi lijep i to je najbolji benefit", istaknuo je Marko Ciboci. "Pedro ti si zapravo bacao novčiće u fontanu za sreću večeras predstavljam i upalilo je. Vi kojeg god plesa se dotaknete napravite čudo od njega i bravo na tome, to ne može svaki par", pohvalila ih je Franka, a za Larisu su oni bili zlatni par večeras i sviđa joj se kako zajedno pašu: ""vaka čast za mene je ovo bio zlatni ples večeras."

"Ne znam je li to plesna kemija, ali svaki put vas je užitak gledati", zaključio je Igor Barberić. Osvojili su 34 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju