Žirija ga nije strah, ali ih poštuje.

Matej Bago pohađao je srednju zrakoplovnu školu, a paralelno s njom i glazbenu školu i Rock akademiju, a trenirao je i rukomet. Bio je i član zbora Ivan Goran Kovačić. Najljepši događaj u životu mu je bio kada je 2019. pjevao dobrom prijatelju na svadbi. Životni stav mu je da treba pričati o rješenju, a ne o problemu i da treba biti ponosan, učeći od najboljih.

 

Žirija ga nije strah, ali ih poštuje. Bavi se pjevanjem, pisanjem i skladanjem pjesama, a želi se upustiti i u produkcijske vode. Na Supertalentu se predstavio pjesmom „Dušo moja“ Kemala Montena. 

Davor je nakon nastupa priznao da je dosta zbunjen i neodlučan jer mu je jako teško bilo povezati sliku i ton.
„Matej vokalni potencijal definitivno imate i to nitko nije osporio. Međutim, stajati na pozornici Supertalenta je jedna svojevrsna odgovornost. Vi ste na ovu pozornicu stali, vidjet ćemo hoće li ovo biti prvi ili posljednji nastup. Međutim, voljela bih u svakom slučaju da ovo iskustvo bude nešto na osnovu čega ćete imati daljnji osobni, umjetnički rast“, istaknula je Martina.

No oko ovog nastupa žiri je ostao podijeljen – Fabijan je dao „X“ i ostao pri svojoj odluci, a s tim se složio i Davor. Maja i Martina vidjele su potencijal i dale motivacijski „DA“.

Prije 10 godina odselio je iz Zagreba na Hvar. Sebe uspoređuje s Terezom Kesovijom koja mu je i najveći uzor. On želi pokazati svoju pjevačku kvalitetu na Supertalentu i smatra da je osobnost jednako bitna kao i talent.
 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju