„Vidim da smo Petar i ja u usporedbi s drugim tanjurima jako klimavi“

Jelo je glavna komponenta koju žiri ocjenjuje u ovom izazovu, ali ne i jedina, jer pažnju će obratiti i na tehnike i na čistoću radne jedinice. U stres testu šestero preostalih kandidata moralo je replicirati Damirovo riblje jelo, a uskoro će saznati i tko je u tome bio najviše, a tko najmanje uspješan.

Ivana će procijeniti da je ovo kuhanje odradila loše te da je njezin tanjur svega 30% od onoga što im je Damir prezentirao, a Stjepan će zaključiti kako polovica kandidata nije dobro replicirala zadano jelo. Da neće biti među njima, nada se Manuel. „Po sjećanju na originalni tanjur, moj tanjur je dobar. Vjerujem da ukras nije isti kakav je bio na pokaznom tanjuru, ali doznat ćemo što će reći žiri“, komentirat će Manuel kojem je ovo peti stres test u kojem sudjeluje.

Nekoliko je kandidata imalo problem s izradom holandez umaka te se na toj komponenti najduže zadržalo. Ivana će donijeti žiriju tanjur bez holandeza i sa sasvim malo čipsa. „Izazov je bio težak, dostojan onoga gdje jesmo. Stvarno sam se trudila, ali vidim da smo Petar i ja u usporedbi s drugim tanjurima jako klimavi“, kazat će Ivana. Luka će biti zadovoljan svojim tanjurom, iako mu je pronašao nekoliko grešaka, no izazov mu je bio prilično težak.

Pritisak u kuhinji sve je veći, a za nekoga će ovo biti posljednje kuhanje u MasterChef kuhinji. Samo će nijanse presuditi, a tijekom večerašnje epizode gledatelji će se imati prilike uključiti i putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj dati svoje mišljenje tko od preostalih kandidata neće uspjeti proći u top 5. Kako će proći kandidati i tko večeras napušta MasterChef ne propustite doznati u novoj epizodi.

 

Što mislite, tko večeras ispada iz MasterChefa?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju