Ivana: "Gledam u žiri i čekam da kažu da se šale"

Kao najbolji tanjuri na kraju izazova „Pakao i raj“ izdvojeni su Asmirin i Manuelov iz paklenog tima, a iz rajskog izazova su najboljima bile proglašene Sarah i Kristina. No pobjednik može biti samo jedan par, a ta je titula pripala upravo tanjuru ženskog tima iz raja. S tom pobjedom Sarah i Kristina dobile su prednost koja je dobro protresla kandidate – osim što su im birale namirnice za novo kuhanje, neke su parove rasparile i presložile.

Iako je Gaia izrazila želju da ostane s Ivanom, pobjednice prošlog izazova nisu joj udovoljile nego je sparile s Meri, a Ivana s Ana-Mariom. Prije nego su vidjele što im je na raspolaganju od glavnih namirnica, Sarah i Kristina odlučile su da će preskočiti kuhanje, zbog Kristinine ozlijede na ruci. Prvo zvono skrivalo je ramstek, ispod drugog je bilo miješano mljeveno meso, a ispod trećeg juneći odrezak. Ova tri odabira pobjednice su rasporedile parovima po svom odabiru. Uz svaku od namirnica parovi su dobili i sredstvo, odnosno vrstu zdjele u kojem će ga pripremati.

„Svi kandidati su dobili dobre namirnice i dobar odabir para“, komentirale su Sarah i Kristina. Uz glavne namirnice, kandidati mogu koristiti deset dodatnih namirnica, a u dućanu su kupovali svi zajedno. „Ispalo je da nam je deset namirnica malo“, rekla je Ivana.

„Od vas želimo da kuhate kao da ste jedna osoba. I to doslovno“, priopćio im je Stjepan, objasnivši da će kuhati vezani jedan za drugoga. „Gledam u njih i čekam da kažu da se šale“, u nevjerici je bila Ivana. „Ne znam kako će to izgledati“, kazao je Petar Tucman. Melkior je dodao detalj da će biti vezani s pregačama na leđima. „Pada u vodu sve što smo planirali raditi“, rekao je Piero.

 

Kako će se kandidati snaći u ovom izazovu za koji je potreban timski rad, doznat ćemo u sljedećem nastavku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju