Dooks opet inspiriran neuobičajenim kulinarskim metodama, Andrea muku muči s pećnicom, a Hrvoje zbunjuje žiri svojom prezentacijom.

Nedjelja u Celebrity Masterchef kuhinji donosi najzabavniju temu do sada – Odmor na Mediteranu. Kao inspiracija, mornarske kapice dočekat će kandidate na radnim jedinicama. Davida je to inspiriralo i podsjetilo na stari hit grupe Magazin, pa je zapjevao: “Sve bi seke ljubile mornare“, a inspiracije mu neće nedostajati ni tijekom kuhanja.


Titulu najzabavnijeg celebrity kuhara ove će nedjelje definitivno ponijeti Hrvoje Rupčić: “Bit ću glup, bit će jednostavno i bit ću mornar! Imam brod u glavi!“ S mornarskim kapicama na glavama i namirnicama poput tune, jaja, limuna, komorača, pasirane rajčice žiri će od kandidata očekivati lagana i prozračna jela, puna adrenalina, ili bolje rečeno onakva kakva bi kuhali da su na Mediteranu, na krstarenju ili u nekoj uvali.


Svojim neuobičajenim idejama, Baby Dooks opet će zaintrigirati žiri. Naime, shvativši da je tuna, koju su dobili, u jednom komadu na pamet će mu pasti ideja pohanja, a ta će ideja ni više, ni manje nego zgroziti žiri. „Od kuda si došao na tu ideju?“ priupitat će ga chef Andrej, a isto to zanimat će i njegove kolege natjecatelje. „To mi zaista nikad ne bi palo na pamet, ali to samo može njemu pasti na pamet, nikome drugome“, prokomentirat će Ksenija. Mediteransko kuhanje, koje bi po svom karakteru trebalo biti lagano i opuštajuće, za Andreu Andrassy bit će poprilčno stresno. „Ništa nije izgubljeno, jedrimo dalje, opet mi je zagorio, život mi je zagorio!“ rekla je Andrea kojoj će zagorjeti baguetti, i to čak dva puta!


Hrvoje će žiriju izložiti svoju ideju: napravit će brodicu, zelenkasto more te jedra od paprike, a Andrej će se samo uhvatiti za glavu. Bit će uzbudljivo vidjeti i pravu dramu koja će se odvijati i na prezentaciji jela. Tako će Ana jednom od natjecatelja reći: „Bilo bi ti bolje da si se spotaknuo dok si dolazio do nas!“, a Radovan će primijetiti kako bi neka jela prije poslužili u južnoj Engleskoj nego li na Mediteranu.


Hoće li jela maštovitih naziva poput 'Tanjura oko', 'Skoro ko' Vjeko', 'Tunolovac', 'Sve bi seke jele nešto drugo' oduševiti ili zgroziti žiri te tko će ponijeti titulu vrsnog znalca mediteranske kuhinje, gledatelji imaju priliku doznati ove nedjelje u još jednoj zabavnoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju