"Mislim da će vidjeti da sam ja karika koja svaki dan ojača i da imaju konkurenciju u meni"

Svaki poraz ima svoje posljedice i vrijeme je to kada dolazi do najvećih nesuglasica među gubitničkim kandidatima. Čim je ušao u MasterChef kuhinju, Manuel je počeo plakati, a Kristina ga je utišavala. „Prebit ću te“, dobacila mu je u jednom trenutku dok je šmrcao pokraj nje.

Da je najmanji problem u gastro izazovu bilo kuhanje, pokazale su nominacije u Markovom timu. On je prvi nominirao dva kandidata među kojima je bila Mateja, a ni veći dio drugih članova njegova tima nije je štedio.

„Je li vam Mateja žrtveno janje?“, pitao ih je Stjepan znajući da se Mateja cijelo vrijeme nudila pomoći i davala im dobre savjete koje nisu htjeli prihvatiti. „Očito se svašta događalo u ovom timu“, osvrnuo se na njihove optužbe Melkior.

Slažete li se da je Mateja bila žrtveno janje u ovim nominacijama?

glasova:

No, kandidati su odbili priznati da im je Mateja nudila pomoć i da su njezini savjeti bili vrijedni, pa su na ekranu prikazani upravo trenuci u kojima se vidi njezino zalaganje u timu. Na kraju, najviše glasova (6) dobila je Kristina koja je, ne poslušavši Matejin savjet da tijesto treba biti tanje, napravila jako lošu gibanicu. Mateja je dobila 4 glasa, a u stres testu završili su još Marko s 3 glasa te Piero s jednim glasom.

U stres testu se dogodio preokret u Matejinu korist, zahvaljujući isključivo njoj i njenom kuhanju. Zbrojem ocjena svih chefova, osvojila je najveći broj bodova - njih 23. „Mislim da će vidjeti da sam ja karika koja svaki dan ojača i da imaju konkurenciju u meni“, rekla je Mateja.

 

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju