Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Eliminacijski izazov koji ovoga puta čeka natjecatelje MasterChefa bit će ispunjen posebnom napetosti. Osim Maje, Ane i Eme, žiri je odlučio da će šansu za povratak dati Klavdiji, budući da je u posljednjem izazovu umjesto troje sudjelovalo samo dvoje natjecatelja. Podsjetimo, u posljednjem eliminacijskom izazovu kuharske snage trebale su odmjeriti Klavdija, Zvijezdana i Marija, ali Mariji je pozlilo pa je uz pristanak Klavdije i Zvijezdane izazov odrađen samo s njih dvije, iako im je žiri ponudio treću osobu, onu koja je sljedeća dobila najveći broj nominacija. Klavdija je u tom izazovu imala lošiju repliku jela chefa Maria Mihelja te je ispala iz showa.

Međutim, pojedinim je natjecateljima rekla da smatra da je Marija odglumila da joj je loše te je zbog toga ostala pošteđena eliminacije.
U današnjoj emisiji vidjet ćemo kako će, nakon što pred žiri dođu Maja, Ana i Ema, s galerije biti pozvana i Marija. ''Svjesni smo da su zdravstveni problemi van kontrole i samim time Marija je indirektno izbjegla eliminacijski izazov. Tako je dala Klavdiji i Zvijezdani veću šansu za ispadanje'', objasnio je Stjepan.

Marija je potom prozvala Klavdiju da joj je ''zabila nož u leđa''. ''Vidjela sam to po njezinoj reakciji. Ni u jednom trenutku nije pitala kako sam'', rekla je Marija. ''Jako sam ljuta, baš sam ljuta na najjače'', komentirala je Marija. Klavdija je svoje mišljenje o Marijinom izostanku s eliminacija podijelila s Majom i Anom, a Maja kaže da ona Mariji nije prenijela što je Klavdija rekla.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Žiri je smatrao da je fer da Klavdiji daju još jednu šansu. ''To je bio trenutak slabosti. U jednom trenutku sam pomislila da je ovo Mariji previše. Promijenilo joj se raspoloženje kad je vidjela dva zvona, bio je veliki stres taj dan i pomislila sam da je pretjerala s tim što joj se dogodilo. Definitivno sam bila u krivu. Nije na meni da joj sudim, to je ljudska slabost i ispričavam se zbog toga'', kazala je Klavdija. Dodala je da je došla kako bi odradila ''fer play koji joj je bio uskraćen''.

Tko će ispasti u ovim dvostrukim eliminacijama, budući da se za ostanak u MasterChefu natječu Maja, Ema i Ana međusobno, a zasebno Marija i Klavdija, pogledajte već u večeras.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju