Imaju priliku pokazati kakvi su vođe

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Kutija iznenađenja donijela je, osim namirnica, kandidatima još neka uzbudljiva iznenađenja. Pobjednik jednog od najrizičnijih izazova do sada bio je Ivan, koji je u dućanu morao izabrati za sebe i ostale kandidate između jedne od tri varijante jela koje se jedu s određenim priborom. Na raspolaganju je bilo pet žlica, pet vilica i noževa te pet pari štapića. 

Stres pod kojim su se našli, teško je podnijela Karmen. Naime, pred kraj isteka vremena za kuhanje, ona se u jednom trenutku okrenula prema Gorani i rekla kako se ne osjeća dobro. Gorana i kandidati su priskočili u pomoć jer se Karmen osjećala sve slabije. ''Kad sam vidjela kako mi izgleda jelo, počela me hvatati panika i dogodilo se što se dogodilo'', ispričala je kasnije Karmen koja se ubrzo opet uspravila, obavila pregled, te se na vrijeme uspjela vratiti da pred žiri donese svoje jelo.

U ovom su izazovu prema ocjeni žirija najbolji bili Zvijezdana i Tomislav koji će u sljedećem izazovu biti vođe timova. ''U prošlom gastroduelu bili smo suchefovi i nismo tu ulogu obavili dobro i sad imamo to priliku popraviti na najbolji mogući način'', zaključila je Zvijezdana.

Najlošije jelo napravili su Ema, Ana i Maja koje idu u eliminacijski izazov. ''Dobro kuhajte, dajte sve od sebe jer nekome će ovo biti zadnje kuhanje u MasterChefu'', rekao im je Stjepan. Kako će izgledati eliminacijski izazov u kojem će biti tri kandidatkinje, pogledajte već u sljedećoj emisiji.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju