Pale su teške riječi: „Oni tu ne pripadaju. Ja ih ne prihvaćam“

Na redu je još jedan gastroduel, a i u ovome će Kristina i Manuel pokazati poteškoće sa shvaćanjem timskog rada, kao i svoju netrpeljivost prema jednom članu tima. Sve će se odigrati u nezgodnoj kombinaciji timova, kada Petar i Dominik postanu vođe. Petar će dobiti crvenu pregaču, a Dominik plavu. No nakon odabira članova, žiri će im prirediti pakleno iznenađenje. „Chefovi i suchefovi – Dominik i Luka te Petar i Gaia – zamijenite timove“, naredit će Stjepan, nakon što će kandidati već dogovoriti menije i raspodijeliti zadatke unutar timova.

Manuel će odmah pokazati nezadovoljstvo ovim zapletom događaja. „Oni tu ne pripadaju. Ja ih ne prihvaćam“, kazat će on kad vidi da je umjesto Petra chef postao Dominik. Dodat će da će mu pozliti i iskazat će zabrinutost kako će sve izgledati. A onda, umjesto da se pobrine da novonastala situacija ide u korist timu za koji kuha, dat će sve od sebe da bude suprotno. Već na samom početku, umjesto da brifira nove članove tima, chefa Dominika i suchefa Luku o tome za što su zaduženi u pripremi menija, on će poslati Dominika po uređaj za izradu slastice. U jednom trenutku Manuel će toliko otvoreno pokazivati nesnošljivost prema Dominiku, nakon što mu on uputi savjet i pokuša pomoći, da će mu uvrijeđeno odbrusiti: „Ponašaš se prema meni kao da me smatraš retardiranim“.

No to je tek dio onoga što će se odigrati između njih dvojice, ali i Kristine koja također neće prihvaćati Dominika za chefa i to mu otvoreno pokazivati. Za to će Kristina dobiti i jasnu kritiku od Ivane. Kako će izgledati ovaj uzbudljivi gatsroduel dok u crvenom timu vriju međuljudski odnosi i hoće li ih oni stajati pobjede, doznat ćemo večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju