Piero Ricci u intervjuu za novatv.hr nakon eliminacije iz MasterChef kuhinje

Zadnje mjesto na ljestvici ocijenjenih jela u eliminacijskom izazovu ujedno znači i posljednje kuhanje u MasterChef kuhinji. Upravo je tako ovoga puta bilo za Piera. U replici slatkog engleskog pudinga prvo je stavio previše smjese za tijesto u kalup pa se u jednom trenutku ono počelo prelijevati i kapati iz kalupa. Brzo je jedan dio isuo u sudoper, no drugi dio mu je kapao na vrata štednjaka, pa je tijekom pečenja zagorio i proširio miris zagorenog cijelom MasterChef kuhinjom.

To nije bio kraj gorenju na njegovoj radnoj jedinici. Kasnije mu je zagorio i karamel na štednjaku koji je stoga bio gorak kad je svoj tanjur donio pred žiri. Još dok je pekao tijesto, Stjepan je primijetio da je pećnica Pieru umjesto na 160, uključena na 175 stupnjeva. „Krivo mi je zbog takve greške. No jako sam zahvalan i drago mi je što sam stigao do ovdje. Sve je kako treba biti. Falit će mi učenje i toliko različitih ljudi, adrenalin“, rekao je za kraj.

Piero je mislio da neće proći ni u TOP 24, a na kraju je stigao do TOP 17 zbog čega mu je iznimno drago. Što bi promijenio iz prošlosti, a što planira u budućnosti otkrio je u intervjuu za novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju