"Odjednom veliki preokret"

Kad su izabrali članove za svoje timove za gastroduel, Marko i Lara saznali su da im slijedi veliki preokret. Žiri im je priopćio da natjecatelj koji je ostao neizabran sada dobiva veliku prednost – postaje vođa trećeg tima i ima pravo uzeti po tri člana iz Larinog plavog i Markovog crvenog tima, kojima će pripasti njegova, zelena pregača.

Marko, koji je u svoj tim bio izabrao Ivana, Petra Tucmana, Manuela, Kristinu, Asmiru, Ivanu, Sarah, Piera i Mateu, ostao je bez Petra Tucmana, Ivana i Asmire, a Lara koja je izabrala Luku, Gaiu, Dominika, Meri, Ana-Mariu, Antoniu, Leona, Josipa i Petra Tudju, ostala je bez Luke, Gaie i Dominika. Poslije ovog odabira, Lara je komentirala: „Gledam u Kordićevu ekipu i u svoj tim i mislim si – joj Miro, udavit ću te“.

Tri tima morala su pripremiti slano i slatko jelo karakteristično za određenu gastro regiju u Hrvatskoj, a kako pripremiti jelo pokazale su im gošće u narodnim nošnjama svoga kraja. Jela koncipirana na tradiciji s modernim tehnikama kandidati su pripremali s velikim užitkom.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju